Известие

Collapse
No announcement yet.

Наем на Алфа 159/Brera/Spider

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Наем на Алфа 159/Brera/Spider

Здравейте,

Извинявайте за "намесата" ми във форума ви, просто не виждам към кой друг да се обърна. Така да се каже, сте последната ми надежда.

Искам да наема (сравнително) нова, хубава спортна Алфа (или поне такава с добри характеристики и възможност за висока скорост), но това се оказа практически невъзможно в България.
    Пробвах с Avis, както и няколко частни фирми, но всички казаха, че нямат Алфа Ромео под наем. Ауто Италия предлагат само тест драйв, а той е твърде кратък и с допълнителен шофьор.

Ако имате някакви идеи дали има възможност да наема колата отнякъде ще съм ви много благодарна! Принципно, денят, за който я искам е 5ти Април, но това подлежи на договорка. Ако някой реши да даде личния си автомобил нека има предвид, че, разбира се, предлагам заплащане, което да е съизмеримо с това, което бих дала за наемане (горивото отделно). Предполагам е възможно при нотариус да се оформи някакъв договор, за да е сигурен притежателя на колата, че няма да ѝ се случи нищо лошо .

Наистина ще съм благодарна ако някой ми отговори, дори с малък съвет. Можете да ми пишете на поща - curie_cat@abv.bg

Хубав ден,
    Кристина

А целта на наема е? Бал, сватба, тест драйв или нещо друго?
    Alfa 159 2,4 JTDm Q4
    ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
    ex Alfa 156 1,9 JTD
    ex Alfa 75 1,8

Comment

Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
      А целта на наема е? Бал, сватба, тест драйв или нещо друго?
      "спортна Алфа (или поне такава с добри характеристики и възможност за висока скорост)"

Чак пък за сватба

Comment

Знам ли? Може да взимат булката от Варна а Сватбата да е във Видин
        Alfa 159 2,4 JTDm Q4
        ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
        ex Alfa 156 1,9 JTD
        ex Alfa 75 1,8

Comment

Целта е разходка, основно. Имам приятел, който е голям почитател на Алфа Ромео - скоро има рожден ден и ми се стори готина идея да му наемем Алфа за един ден, да покара и да се накефи. Не е ръчкач, по-скоро ще е като нормален тест драйв - да побръмчим половин ден и да се прибираме. Пък знам ли, може да се зариби и да си купи Алфа после
          Принципно съм в София, това забравих да спомена. Ама това не би ме спряло да взема колата от другаде (от Русе може би ще е малко по-трудно, ама пак съм навита )

Comment

Колите не са бързи, но и не ви и трябват такива.
            Ето една 159 под наем:
            http://www.md-rent.com/alfa_159_bg.htm
            Още една:
            http://6821.bg.all.biz/kola-pod-naem...-159-19-s10298

И още една:
            http://krisway.krisgroup.bg/bg/index/booking/1/87

Идеални са за да усетите колата и да се порадвате на едно приятно пътуване.

Но не бързайте, сега ще дойдат едни дето ще ви кажат, че Алфите са много зле и по-добре да се повозите на някое бмв.

Хубав ден!
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Благодаря много за линковете .

Уви, аз поизръшках Google и понеже попаднах на същите линкове, пробвах и трите фирми в изминалите седмици - две от тях не работят изобщо (МД и Крисуей), а Авис вече не предлагат Алфа. Това го казвам само като обща информация, не нещо да се оплаквам.
              Все пак, много мерси за помощта. Ако нещо друго се сетите - все още съм отворена за предложения .

Comment

...
                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 12:21. Основание: извън темата

Comment

Хех, благодаря. Да, в крайна сметка е важно отношението .
                  Приятен уикенд на всички!

Comment

Working...
                  X